*MoJtAbA* (13-05-14)
گذاشتمش برای دان راستی نسخه بتا هست مشکلی نیست؟ ببخشید میپرسم کلا رو برنامه ای که رو سیستم مشکل ایجاد کنه حساسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این بازیCrysis 3 چجوره؟ حجم؟ سیستم مورد نیاز ؟ممنون
*MoJtAbA* (13-05-14)
نه اصلا از بابت ورژن 14.1 ش و بتا بودنش نگران نباش. فعلا بازی ها از همین ورژنی که لینکش رو دادم یعنی 14.1 ساپورت میکنند یعنی اگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاتر نصب کنی مشکل پیدا میکنی.
Crysis 3 هم بازی خوبیه گرافیکش عالی هست حجمش حدودا 10 گیگ هست سعی کن نسخه BlackBox دانلود نکنی چون
ممکنه از بعضی قسمت های بازی زده باشن تا حجم بازی کم بشه. با این سیستمی که داری راحت میتونی با تنظیمات بالا
اجراش کنی از نظر سیستم مورد
نیاز بازی ها خیالت راحت سیستمت اونقدری قوی هست که لازم نیست برای اجرای بازی ها به سیستم مورد نیازشون نگاه کنی.
اگر هم میخوای خیالت راحت شه میتونی برای مشاهده سیستم مورد نیاز بازی ها به سایت
gamesystemrequirements.com یا Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements بری.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 13-05-14 انجام شده است
AMD>INTEL (13-05-14), darvishkhoob (13-05-14), Rezasam1 (19-05-14)
خوب ممنون داداش خیالمون راحت شد اون بازی رو هم دانلود میکنم اره درسته منم خودمم نسخه black box رو قبول ندارم همین چون هم ممکنه کمو کاستی داشته باشه هم اپدیتها روش نصب نشه همین بتلفیلدم ریلودد دانلود کردم چند گیگ بیشتر از blackbox هم اپدیتها روش نصب میشه هم دیگه کمو کاستی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره خدارو شکر همون موقع که این سیستمو گرفتم یک چیزی خوب خریدیم چند سال پیش که هنوز جواب میده و حتی جای ارتقا داره تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه کلا مادر برد خوبیه بازم ممنون از پاسخگویی
فقط یه سوال دیگه از تجربه شما هم استفاده کنیم. به نظر شما این اپدیت بازیها مثل بتلفیلد 4 اپدیت روش نصب کنم تاثیری هم دارم ؟ ممنون از پاسخگویی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آپدیت ها اگر باگ و یا هر مشکل دیگه ای که بازی داشته باشه رو حل میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند وقت پیش توی همین انجمن یک نفر توی بازی GTA IV مشکل داشت ، بازی رو کامل میاورد میرفت تو بازی ولی دکمه های W A S D کار
نمیکرد با نصب یک آپدیت چند مگی مشکلشون حل شد.
شما هم بازی رو نصب میکنید اگر مشکلی داشت آپدیت رو نصب کنید تا مشکل برطرف بشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-05-14), darvishkhoob (13-05-14), Rezasam1 (19-05-14)
|
ممنون داداش از اطلاعاتتون الان اپدیت 1 و 2 بتلفیلدو دارم لازم شد نصب میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان محترم یکی منو کمک کنه من این نسخه درایو که لینک دادین دانلود کردم اون قبلیم unistall کردم بعد اینو نصب کردم حالا که بالا اومده باز داره ورژن قبلیو نشون میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا بحال همچین چیزی ندیده بودم وقتی پاک کنی یه ئنسخه ای دیگه نصب کنی باز همون نسخه قبلی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوستان داش مجتبی اگه کسی راهی راهنمای داره بگه ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور قبلی کاملا با این برنامه پاک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Guru3D - Driver Sweeper
*MoJtAbA* (14-05-14), darvishkhoob (14-05-14), STUXNET (14-05-14)
دوستان من با برنامه ای که دادیم اون نسخه رو پاک کردم و اینو که گقتید نصب کردم داخل amd catalyst control هد زده 14.1اما........................................ .. به اون چیزی که میخواستم نرسیدم بعد این برو بیا باز داخل بازی اون اول گزینه انتخاب منتل نداره
من که هر کاری گفتین کردم دیگه چه کنم/؟......................نکنه مناصلا منتل ندارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان به بنده کمک کنید ممنون میشم دلمونو خو ش کردیم به منتل که فعلا نتونستیم استفاده کنیم
*MoJtAbA* (14-05-14), darvishkhoob (14-05-14)
قبلش درایو 14.4 بود که با اون هم منتل گزینش نبود..........بعد داش مجتبی گفتم باید14.1 باش که اول 14.4 رو با اون برنامه که دادین پاک کردم و14.1 رو نصب کردم درایو تغیر کرد ورژنش ولی خبری از گزینه منتل در بازی نیست همچنانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنان نیاز مند تجربه و کمکتان هستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks